Livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 LEI. Livrările se efectuează în zilele de marți și vineri.
  1. Acasa
  2. /
  3. Politica de retur

Politica de retur

Politica de livrare

Comenzile sunt livrate din Constanța şi ajung la destinaţie în interval de 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Comenzile se expediază in zilele de Marți si Vineri, urmând să ajungă a doua zi Miercuri, sau Luni(daca sunt expediate Vineri). Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

 

Metode de transport si costuri

Produsele sunt livrate prin CURIER

Pentru comenzile de până 250 RON, transportul pe teritoriul României costă 16 RON , indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 250 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu pot garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să mă contactați.

Vă informez că, din motive logistice și legale, nu pot garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

 

Returul/schimbul produselor

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare fiind suportate de Client.

În conformitate cu OUG 34/2014, clienții www.eliatrupsisuflet.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primirea produselor.

Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit.

Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor le putem accepta doar daca sunt sigilate.

 

Rambursarea sumei achitate

www.eliatrupsisuflet.ro va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii ELIA NATURA STUDIO SRL de catre Client asupra deciziei sale de retur. ELIA NATURA STUDIO SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 48 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 10 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.